fbpx
Skip to content
Felhasználási feltételek

DJ SIPP A tökéletes szórakozás valódi forrása

Felhasználási feltételek

djsipp.hu

 

A weboldalunkon történő vásárlás és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások

Itt többek között a regisztrációval kapcsolatos adataid tároljuk. Ez lehetővé teszi, hogy vásárolni tudj a DJ Sipp oldalon, a vásárlásod után ki tudjuk számodra állítani a számlát, illetve, hogy meg tudjunk téged különböztetni a többi vásárlótól. Ezen adataid alapján tudjuk a közöttünk létrejött szerződést teljesíteni, ugyanis szolgáltató lévén az esetek jelentős hányadában házhozszállítással teljesítjük a megrendelésed. Az itt megadott adatok szolgálnak a kapcsolattartásra is, például abban az esetben, ha valamilyen információt szeretnénk veled közölni a megrendeléseddel kapcsolatban.

Hírleveleinkkel kapcsolatos adatkezelés

Fontos számunkra, hogy amennyiben érdekesnek találod, akkor megfelelő híreket, ajánlatokat tudjunk neked küldeni email üzenet formájában. Hírlevelet csak abban az esetben küldünk neked, ha erre külön feliratkozol. Ezek az e-mailek az újdonságok, tudásanyagok mellett marketing célt is szolgáltnak és az DJ Sipp aktuális akcióit kedvezményeit is tartalmazzák.

Szerzői jogvédelem

A djsipp.hu honlapján elérhető anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Használatuk feltétele, hogy a felhasználó az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A djsipp.hu honlapján található anyagokat kizárólag Kiss Tibor ev írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, módosítani, előadni, terjeszteni.

A felhasználásra jogosultak köre

A felhasználó bárminemű regisztrációjával kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím valós, és a regisztrációval elfogadja a felhasználási feltételeket.