fbpx
Skip to content

Biográfia SIPP

Szeretet és profizmus

A zene mindig is fontos része volt az életemnek. Minenféle zenét imádtam hallgatni. Ez azóta is megmaradt. Nincs is igazán olyan stílus, vagy előadó akit ki tudnék emelni a kedvencek közül. Ha valami megfog egy dalban, akkor stílustól függetlenül rajongok érte.

Biográfia
Biográfia

Kezdetek

Első DJ élményeim az általános iskolához kapcsolódik, ahol klubbdélutánokon zenéltem. Kezdetleges, magunk készítette technikállal dolgoztunk. Valódi kézműves termékekkel. A közönség szeretete, hamar mégnagyobb lendületet adott és segített a modernizációban.

Szenvedély és kitartás

Teltek az évek, egyre többet tapasztaltam. A felszerelést is folyamatosan fejlesztettük. Ez már több volt mint egy egyszerű hobbi. Valódi szenvedély volt, ami az életformámmá vált. Ez az időszak meghatározó volt az életemben. Megtanított, hogy kitartással és szeretettel, minden álmodat el tudod érni. Nem azonnal és türelmesnek kell lenned, de végül sikerül.

Biográfia

Csapatmunka

timeline-2010

Ezután már egy csapatként dolgoztunk a közönség szórakoztatásán. Barátok voltunk és azok vagyunk a mai napig. “Kivételes csapat” – ezt mondta rólunk mindenki.

Lámpákat és hangfalakat építettünk. Saját finanszírozással. Miért? Mert hajtott a lelkesedés és a közönség szórakozás iránti vágyának kielégítése. Olyan helyeken is hangulatos bulikat csináltunk, ahol más nem tudott vagy nem vállalta.

DJ vizsga

1997-ben DJ vizsgát tettem, így hivatalosan is DISK JOCKEY (azaz lemezbemutató) lettem. A mentorom ez idö alatt DJ Sterbinszky és Bárány Attila voltak. Kivételes emberek, akik sokat tanítottak nekem.

Ennek a tudnásnak a mai napig sok hasznát veszem.

dj0677
Biográfia

Ez az év volt a mérföldkő a zeneforrás tekintetében. Ekkor váltottunk ugyanis a klasszikus kazettákról CD-re. Ez akkoriban nagyon különleges dolognak számított.

Emellett persze bakelitet is használtunk, de csak korlátozott számban.

Biográfia

Magyaroszág

Az ország nagyon sok pontján felléptünk. Bárhová hívtak, szeretettel és örömmel vállaltuk a fellépéseket. Ráadásul mindezt 100%-ban saját felszereléssel. Sokszor nagyon bonyolult  feladat volt a logisztika, de megérte.

Csak hogy néhány várost említsek: Eger, Debrecen, Poroszló, Kazincbarcika, Kunhegyes, Tiszagyenda, Bánhalma.

És még sok másik Magyarországon belül…

Biográfia

Teltházas bulik

Majd a sok mobil fellépés mellet már állandó helyünk is volt, ahol mint rezidens DJ léptem fel. Állandó és népes közönségünk volt. Teltház minden szombaton és fergeteges bulik minden héten. Sokat köszönhetek a közönségnek, akik mindig is arra ösztönöztek, hogy jobb és jobb legyek.

DJ Sipp’s Team

1999-ben hatalmas változások következtek be. Csapatunk, ahogy a profizmusunk is egyre komolyodott. Így ideje volt, hogy elnevezzük magunkat. Tehát innen DJ Sipp’s Team néven folytattuk tevékenységünket. 5-en voltunk és a szakma minden területét lefedtük együtt:

  • DJ
  • Fénytechnikus
  • Technológiai mérnök
  • Manager
  • Logisztikus.

Olajozott gépezettként üzemelt a csapat buliról bulira.

Biográfia
Biográfia

Bázis Dance Club

Ugyanebben az évben lettünk rezindensek a Bázis Dance Club-ban (Kunhegyes). Itt a bulik még jobbak és még hatalmasabbak lettek.

Minden hétre kitaláltunk valami újdonságot, valami különlegességet a közönségünknek. (Hó-party, Lézer-show, Táncosok, Nyeremény játékok, vendég DJ-k, …) Kiélhettük itt minden kreativitásunkat.

Technológiában is ekkor értük el a professzionális szintet. Intelligens lámpák, profi hangrendszerek, és minőségi Pioneer DJ eszközök. Ezek támogatásával adhattunk a szívünket a szórakoznivágyó közönségnek.

Ez a csodálatos időszak 1999-ben kezdődött és 2003 év végéig tartott.

Biográfia

Mix CD

Első mix CD-met 1999-ben készítettem.

DJ Sipp’s Team:
Dance Club Generation (Summer)

Maghallgatható a mai napig az interneten.

Biográfia

Változás

2003-ban Miskolcra költöztem és 2007-ig itt is éltem.

Miskolcon és környékén léptem fel. Egy olyan DJ közösség része lehettem, akik fiatalok és szintén ambíciózusak voltak.

Biográfia

Evolúció

A technika fejlesztése nem állt meg. Azonban inkább a pultra fókuszáltam. Pioneer CDJ-800MKII és Pioneer DJM-400 lett az alap szett.

Emellett tö bb remixet készítettem. Olyan előadók legnagyobb slágereiből, mint Madonna, Mad House, Aquagen, De Javu, Help

Mobil bulik

Biográfia

2007 és 2019 közötti időszakban, mint Mobil DJ, szerte az országban utaztam, hogy különféle eseményeken szolgáltassam a zenét, esküvőktől kezdve céges rendezvényekig. Egyedi stílusom és a közönséghez való ragaszkodásom tett engem keresett DJ-vé ebben a mozgalmas időszakban. Az általam teremtett hangulat és az emlékezetes bulik hozzájárultak személyes márkám erősítéséhez.

Új korszak

2020 elején úgy döntöttem, hogy új oldalamat mutatom meg a közönségnek és belevágok a streaming világába.

Ebben Feleségem (Dóri) maximálisan mögöttem áll és folyamatosan támogat. Ő a legnagyobb rajongóm.

2020 és 2021 között, több mint 15 élő DJ mixet készítettem. Ezeket bármikor meghallgathatod a weboldalon és a YouTube-on is. 

Ezenkívül több termékbemutató videót is elkészítettem, valamint egy, a Steam elemeiről szóló podcast sorozatot is indítottam.

Biográfia
Biográfia

Emellett belevágtam egy olyan dologba is, ami mindig is nagy álmom volt. Elkezdtem zenéket írni, azaz zenei producernek tanulni.

Mindig is szerettem volna a bennem lévő érzelmeket és hangulatokat hangokká formálni és ezt a közönségnek közvetíteni. Ezzel boldoggá tenni az embereket. Boldogságot hozni az életükbe. 

Nagyon hosszú út áll előttem, de hiszek abban, hogy sikeres leszek ezen a téren is.

Rögtön a második zenémmel neveztem a Telekom Electronic Beats (TEB) pályázatán. Habár nem nyertem díjat, sok hasznos visszajelzéssel, tanáccsal és tapasztalattal lettem gazdagabb.

Most tanulok és tanulok, hogy mégtöbb és mégjobb zenéket írhassak nektek, a közönségemnek.

A sok tanulás alatt rájöttem, hogy szükséges rendszerezett, tematikus tudást szereznem, hogy fejlődésem egyenletes és hatékony legyen.

Enélkül, úgy éreztem, nem lehet professzionális szintre eljutni, vagy csak nagyon-nagyon lassan.

Ezért 2022. márciusában elkezdtem az imPro Zenei Producer képzését. Itt egy maximálisan professzionális és lehivatott csapattal ismerkedtem meg az oktatók és előadók személyében, akik hatalmas energiát és motivációd adnak minden nap.

Rengeteget tanultam a különböző zenekészítési módszerekről és technikákról. Olyan tudással lettem gazdagabb, mait mindig is tudok majd használni.

Az iskola elvégzésével, azonban nincs vége a tanulásnak. Most kezdődik csak az igazi kaland. Lehetőségem van belépni a zenei producerség kapuján, ahol elköteleződéssel, alázattal és kitartással bármit elérhetek.

Az új világ annyira magával ragadott, hogy 2023-ban elvégeztem a Produceri Zeneszerzés képzést is. 
Fantasztikus utazás volt és rengeteget tanultam. A zenei munkásságom is sokat fejlődött ez idő alatt.  

Hiszem, hogy van helyem ebben a szakmában és szeretném bebizonyítani az imPro csapatának és magamnak is, hogy nem volt haszontalan ez az időszak. Emellett szeretném, ha büszkék lennének majd rám, hogy a diákjuk voltam.

ImPro School – 1066 Budapest, Teréz krt. 60. II. em. 2. (58-as kapucsengő) – Email: info@improschool.com – Telefon: +36 30 135 7767

Megjelenések

Eddigi alkotásaim:

Itt vagyok

Hamarosan találkozuk az egyik buliban vagy valamelyik zenemegosztó portálon.

Itt mindig elérsz:

Biográfia